EbeltoftNight 2019 11 - Den gyldne by
gadebilleder

Den gyldne by

EbeltoftNight 2019 11 1024x683 - Den gyldne by

Den gyldne by; Fin aftenserie i gyldent lys. Ebeltofts gade indbyder til en kommende julehandel, butikkerne stråler. Jeg forlod tastaturet og tog en smagsprøve på stemningen, og motiverer til et besøg på de toppede brosten, sådan en helt almindelig mandag.

Venlig Hilsen - Peter Elis Hansen Tweet
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Total Page Visits: 661 - Today Page Visits: 1
Peter Hansen

Biografi: Jeg har som baggrund en fortid i service branchen, sammenlagt 25 år afsluttet som tjener. I slutningen af 90'erne havde jeg et galleri, med varieret billedkunst og reproduktioner.  Jeg bruger det at male som en slags terapi, men også at fylde mine egne vægge. Begge dele er den primære årsag. Nogle af mine billeder sælges, men fokus er på egne behov.  Mine billeder er både abstrakte og figurante, jeg har forbillede i Picasso, Dali, Monet og Van Gogh. Også emner som sindslidelse inspirerer mig, idet jeg som bipolar har en åben dør til det.  Det er ikke tilsigtet at kunne leve af billedkunst, Så jeg holder det på et fritidsplan.  Jeg håber dit besøg her var indbydende, kom tilbage med jævne mellemrum. De bedste hilsner Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!