Blodet er stadig tyk.

BlodInk

Blodet er stadig tyk.

Når jeg tænker mig om, er blodet stadig tyk, Før jeg skal hvile, står kun et motiv klart. Et pulsslag støbt i gips, et billede der gør tryg. En fantasi’s brikker som, trods alt føles rart.


Alle’er af tomme rober, brostens riddere i et deja vu, Et gadebilledes sagn om pligtskyldig fravær, krakeleret i tidsskår. Et hverdags liv så sobert, mon det er mit virkelige nu. I Skikkelsens favn, min sol i skyggens stjerne tegn står.


Skrifter fra nuet, tanker fra hånden En sær poet, er håndlanger af hjertets slag Livets port føles buet, og penslen læner sig mod ånden. Kærlighed er groet, for dog at ende vag.


Fossiler af emotionelt vraggods, der driver med livets melodi. Sorttjærrede livssøjler, møder bølgeskvulp og mild brise. Grundstødte tanker uden lods, finder med et smil, alligevel vejen forbi. Et sofahjørnes fabler i sprød glasur, lige til at spise.


Med et kom et sæsonskift, minder kilder mit sind med en fjer, Hverdags rytmer viser stillbilleder, frigivet fra glemslens eksil. Lapper hver en lille rift, finder et sjæleplaster til hver. Forårs lys bliver min vejleder, udfra tunnelen jeg snart vil.


Går ad livs lysets fortorv i slentrefart, med natten som ven, Porcelæns ansigtet fanger mit blik, men er væk med et. Var det mon noget rart, mit indre blik fanges igen, Sjælestøj er min håndlanger, og drømmen bliver med det.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Peter Elis Hansen

Ejer, Fotograf og kunstmaler for peh-fpotografi.dk Owner, photographer and painter at peh-fpotografi.dk

0Shares
error: Content is protected !!