ADHD – En mental fotografisk symbiose af verden i andre billeder.

D5FE8A88 0529 42D4 A82C 642681E50C38 - ADHD - En mental fotografisk symbiose af verden i andre billeder.

ADHD – En mental fotografisk symbiose af verden i andre billeder.

Når jeg nu deler dette, er det fordi jeg for det første grundet min egen situation, og ADHD diagnose, men også for at nedbryde tabuer via viden. 

For mig har det betydet megen uro og mangel på koncentration, svært ved at fastholde fokus, samt impulsivitet. Ofte har det også været årsag til at jeg tabte interesse for nye ting ret hurtigt, så behov for at blive stimuleret er også med i symptom billedet. 

Det stiller jo krav til personerne i dit nærvær om at orientere sig om hvad dette indebærer, hvilket kan modvirke misforståelser og kende reaktions mønstre. For det er en ny adfærd at forholde sig til, og personer med ADHD ændrer ikke adfærd for at falde ind.

Læs artiklen, og skriv gerne i kommentar feltet, samt del hvis du mener den kan komme andre til gavn. Jeg krydrer indlægget med lidt billeder, idet det er en hobby som giver mig ro i sindet, især turene i det fri, kan bringe lidt fred. 

God fornøjelse, og tak fordi du læser med 🙂

https://www.zetland.dk/historie/sejvpED6-aeW04Gvq-43905?fbclid=IwAR1-L_3SXz-6gaL7trSjgurhOdNDDYo0JWuL0a6aOW0pv6lOnRfhPkIpZ6M
https://adhd.dk/om-adhd/
(Visited 2 times, 1 visits today)
Peter Elis Hansen
Peter Elis Hansen

Fotograf og kunstmaler for peh-fotografi.dk Owner, photographer and painter at peh-fotografi.dk

error: Content is protected !!