Månedsarkivdecember 2018

Rocks in water

Uløst gåde 14 – Isfigurer

Uløst gåde 14 – Isfigurer


Den symmetriske lyd af respiratorene, klinisk neon bøjet om sagte skæbner. Kitlernes summen bag monitorerne, Kriminal assistenten ved siden af den sidste væbner.

De vil dø, lægen hviskede sagte sin dom, skyggen bag dette har sin færd i medicinen. Iskrystallernes genfødsel af vanviddets gom, Stemmen vækker skrigene fra helium lavinen.

Jagten på cylinderens beboer var netop igang, det banker på, han passer ind hviskede en røst. Hvad vil du, sprøjten fik venerne i sang. Isen vil bringe dig glemslens sidste trøst.

Det lille glasøje var svagt iset, klædt til evighed i sarkofagets rober. Iskunstens aurora blue i morgen diset, heliums march som dødens cyklober.

Kriminal assistenten stod med billetten, den lille kunster med sine statuetter. Sapiens figurer som statister fra is balletten, ventende på forårets lune nætter.

Og klovnepigen med de grønne øjne sagde, “Popcorn, Sir?”

Hermed et godt og lykkebringende nytår med foreløblig sidste afsnit af Uløst gåde serien. Om der venter Kriminal assistenten flere eventyr i det nye år, må genstå at se. vh Peter
Byens gamle huse

Imellem 2 højtider

En lille mellem serie mellem 2 højtider

Ebeltoft Kirke, julegudstjeneste2018

Julegudstjeneste i Ebeltoft Kirke

Julegudstjeneste i Ebeltoft kirke

AdelgadeiJul_-11

Glædelig jul

I ønskes en rigtig glædelig jul og en stor tak for interessen for siden, billederne og digtene. Også et ønske om et godt nytår og på gensyn i det nye år. Bedste hilsner, Peter 🙂

SoonChristmas 1024x683 - Glædelig jul
Jul i gaden med nissepiger
Julestriber

Eftermiddags vandring

Tog en tur i gaderne, ventene på en frisørtid, snuppede stativet under armen, for at fange stemnings motiver. Gaden var regnvåd, og dryppene fulgte mig, men lidt snaps blev det til af midtbyen og adelgade, klædt i julens farver. Eftermiddags vandring er en lille jule serie, taget for at vise de indbydende butikker, men desværre også halvtomme gader.

OldManPortrait

Gade ansigter – Street faces

Et lille indlæg med portrætter uden for studiets lamper, gade ansigter er taget på gaden og til byens begivenheder, såsom Æblefestivalen. Typisk taget uden folks vidende, idet det fremmer situationen, og giver et realistisk indtryk. 

Streetview_6sep17

Streetview – Nyt album

Nyt album med gadebilleder i farve og sort hvid, brug linket herunder eller menuen. Alle Ebeltoft billeder i gadens tegn, med liv og situationer hvor folk er.  

https://peh-fotografi.dk/portfolio/streetview-gadebilleder

Missers dukke museum

Abandoned – Forladte bygninger og steder

Missers dukke museum i Ebeltoft er også tidligere beboelse og præstegård. Abandoned – Forladte bygninger og steder er en serie af billeder hvor man både ser forfald, men måske også fornemmer historierne, som disse steder har.

[Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”Forladt”]
0Shares
error: Content is protected !!