Månedsarkivnovember 2018

Ud_Af_Stien_-18

Ud af stien

Ind imellem har man lige en stund hvor frisk luft kan nydes, og så er det med at snuppe grejet med. Ud af stien er en lille billedserie af den slags, ud af stien er Vigen og omgivelser med romantisk bondegårds stemning.

#landskab #landscape #danmark #denmark #nature #natur #jylland #visitEbeltoft  #tv2vejret  #denmark_online  #scandinavien #opdagdanmark #drvejr #ebeltoft #nikond7100photography

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Ad stien”]
Instagram Logo

Nyhed – Instagram feed

Billederne fra instagram kan nu ses her på siden under menupunktet, Instagram Feed. Du kan også direkte vælge at følge feed’et. 

Black Jul  12 - Sådan en "Black" Juledag

Sådan en “Black” Juledag

Sådan en black juledag er en lille serie fra de toppede brosten i Ebeltoft igår, heldigvis uden det store hysteri.

#jul#Ebeltoft#nikond7100#forografi#sorthvid

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”Black jul”]
Pibe and cam

Uløst gåde 12 – strimlens statist

Uløst gåde 12 – strimlens statist

Mørkets symbiose med erindringens skikkelser, støvkorn der impulsivt blev lyskeglens ballerinaer. Operatørens rem søvn i takt med spolens beretning, den bagerste tilskuer med blodets dobbeltsmil.

Billetten, kriminal assistenten overskrævs, studerede en trofast gænger, en sidste fremvisning. Livets exit for lærredets skurke, betjenten hviskede, en skygge, salens konduktør på sin runde.

Albinoen kiggede på sine kort, skråvæggens tapet, dansede med Astaire og Ginger, replikkernes memoir. Japanske reflektioner fra bladets æg, spejlede sig, han trak sig i uniformen, satinundertøjet tændte ham.

Han blev prikket, kriminal assistentens faste signal, befandt sig godt i mørket, salens tusmørke. Det orientalske stål lå i hans hånd, reaktion, til tjeneste! Gæsten svarede, jeg sad forrest.

Undertøjet ophidsede ham, klippede billetter, filmens start, så sit offer og holdt kniven. Nærmede sig hastigt, kendte flugtvejene, Lyset var over ham på et sekund, igen statist.

Dobbeltdørens smæld, sidegangen passeret, kriminal assistenten pustede tungt, væk! Filmstrimlen slog mod apparatet, derinde, den forreste tilskuer, statist for strimlen.

Han lukkede øjnene, så det blodige dobbeltsmil.

HavneOmraade_Old

Ebeltoft Havn

Ebeltoft havn er en lille serie jeg har gået og taget, jeg kan lide miljøet dernede. Ebeltoft havn rummer også lidt ældre billeder taget i firserne, med den gamle kran dernede bl.a. God fornøjelse 🙂

#boat #fishing #danmark #harbor #nikond7100 #fotografi #historie 

Motion

Fitness fra arkivet

Fitness fra arkivet er nogle få billeder jeg har lavet for CAS hvor jeg pt. er. Huset er udstyret med eget fitness lokale.

F03CFDB4 A66D 4C1E AA8D 795DF7D2DCD7 - En kattens nekrolog

En kattens nekrolog

Lige et lille indlæg om en besøgsven. Kattens nekrolog er et lille minde om en besøgsven der pludselig var en del af havens liv. Lige så pludseligt var han der. Noget sky, men holdt tilsyneladende af at komme i vores have. Han havde dog hjem på den anden side af hækken, men vi fornemmede snart at vi var en del af hans besøgsrute. Så her et lille mindebillede af Knirke som han hed, for lige så pludselig som han var der, lige så pludseligt var han væk. Jeg kunne mærke at han til sidst var træt, og gammel. Så fred var vel ikke for meget forlangt. Sov godt, du er savnet..

Softbox_-13

Slideshow – Udvalgte billeder

Slideshow – Udvalgte billeder er et lille sammensat slideshow med udvalgte billeder fra min samling. De fleste vil kunne ses på min side. 
Slideshow – Udvalgte billeder er også den første video til youtube, henvent og lavet til på min photoblog.

Slideshow Youtube
0Shares
error: Content is protected !!