Månedsarkivoktober 2018

Nytårsdans_-19

Disco dans – Nyt album

Jeg har gennem længere tid fulgt min datter og hendes veninder på forskellige dansearrangementer. Deres passion for Disco dans er stor, og deres ambitioner også. Billederne bevidner flotte farver i dragter og megen glæde for pigerne. Disco konkurrencerne er hele dage med masser af musik, og liv. Albummet Dansebilleder er netop lagt op, så du kan følge stemningen. God fornøjelse 🙂

Klik på billedet herunder 🙂

https://peh-fotografi.dk/portfolio/disco-dans/

Paaske_-7

Gadeskud – Streetphoto

Ebeltofts gader ser jeg hyppigt, og fotograferer også meget, det bedste er når livet foreviges uden nogen bemærker det. Gadefoto eller street foto er en fotografisk diciplin som er interessant. Men stille også krav til ubemærket hed. Løsningen kan være et skud fra hoften, nogen gange med held og nogen gange uden held. Her kommer lidt snapshots indenfor gadefotografiets rammer.

#gadebilleder#ebeltoft#streetphotography#nikond7100photography

BridgeHorisont

Tre af de små

Små digterfrø af de første fra 2016/17 

Kultegninger af en silhouet, rislende dråber af forfængelighed, Et staffeli der med et, beskriver egen utilgængelighed. En ensomhed så ægte, omgivet af ubemærket regn. Ser din mimik, det rummer smilet af et tvetydigt tegn.


En skjorte påsyet pligtens bevis, hatten på skrå, lader sig ikke føje. Nogle streger på lærredet, en aften der er glemt. Min tanke er foreviget, og nuet forekommer ustemt. Træt af modlyset, lokket af selvbedragets uldne trøje.

Konvojer af tumult, fingrenes dans på et vandspejl, Reflektion af en figur, en fantasi uden fejl. Et billedes afglans, et lyn fra en glød. En jern dør der smækker, gennemhullet af bevidsthedens stød.

Cover Uløst gåde 9

Uløst Gåde -9 Labyrintens fange


Sad på sengen, jerngitter, armbånd om stærke håndled. Stirrede, takeaway jungle, par af to, men en ener.

Hvisken, jeg er ikke bange, de tusinde krybdyr klæggede. Dronning i farmaceutiske klæder, rendezvous’s impuls, stilhed.

To mænd, kittel og journal, han er udskrevet, to i en. Kriminal assistentens notat, stabil men utilregnelig, Hej babe!

Gadens flaksende sommerfugle, Flirtede i deres net, me casa mumlede han. Tanker faldt på lygtens spurv, hvor? Et skrig der lammede, telefon!

Tornes entre, tilstedeværelse, Blinde korridorer i avlet liguster. Mausoleum af Lepidoptera, spiddet, gadens engle fløjet med vinden.

Frokost af hallucinationer, fikseret i remme, to i en. Lysklædt karrusel, slangers sugen, stemmers bekræftelse, skyggen i loftet.

Du du du, gjorde det godt.

#krimi#digte#serie

Residens

Luft og skov

Efterårs billeder fra Ebeltoft i sol og vind. En dag skinner solen fra en skyfri himmel, den næste flyver alt næsten væk. Det Danske vejr er nu forunderligt. Efterårs billederne er taget ved skanse anlægget, og igår den 23 oktober ved havet, hvor bølgerne rasede mod kampstenene på molerne. 


#Efterår#storm#Ebeltoft#Nikond7100

Det danske vejr er nu forunderligt

Den gamle trappe

Blødt vand ved Ebeltoft skudehavn.

I disse efterårs stunder, var jeg igår en tur ved vandet omkring Ebeltoft skudehavn, udstyret med kamera og tilbehør. Motiverne er omkring Ebeltoft skudehavn. Og taget med langtidseksponeringer og stativ. Ebeltoft skudehavn rummer mange gode maritime motiver, så en session dernede er altid interessant. Ved Ebeltoft skudehavn finder man en skøn havstemning, og omgives hyppigt af de friske vinterbadere.

#Ebeltoft skudehavn#Nikond7100#Landskab#Natur#ndfilter

Rocks in water

Uløst gåde -8 Tæppefald

Vi er nu nået lidt over halvdelen af historien og digtene om Kriminal assistenten og hans gåder, Uløst gåde er Krimidigte inspireret bl.a. af den kendte krimi Unge Morse. Men Uløst gåde så har også tråde til mere dystre sider som David Bowies First Outside. I digtene møder vi hans modpart, som konstant spøger i periferien. Og som på den ene eller anden måde har del i forbrydelserne. Digtene blev skrevet i 2017 og start 2018, og en fortsættelse er i mine tanker.  Men følg indtil nu de første 8 afsnit, og frem til  14 afsnit af uløst gåde, som kommer hen af vejen, ca. en gang ugentligt.

#uløst gåde #krimi #digte


Vandspejlet, det sidste han så, kæden, ja endda betonklodsen. Raseri, savn og lunger der brænder, ilt, motorlyd, englen fulgte ham ned.

Symfonien af succes, tusind violiner, sne på spejle og gæld flugt. De klare toner spillede en butterfly, Trommerne tog over, skygger i døren.


Drama Phantom, en forsmået elsker, kulissens dronning i koket statur. Kriminal assistenten i projektør lyset, hovedrollens godnat til fiskene.

De store drapier faldt langsomt for sit act, skyggerne i døren drev som en tåge.De var berygtede, adlød alle taktslag, herskeren og sufløsen, Harlekin og Columbine.

Vragets stolte vogtere, skikkelser med betonfod, hovedroller i samme spil, hentet af månen. Gennem døren, scenens vante gangere, teater mine damer, kom nærmere gentlemen.

Bike stunt

Sko & Torp – Cykelløb 2017

1Shares
error: Content is protected !!