Category ArchiveUncategorized

Gråt hjørne

Den grå time

Denne morgen, en grå en af slagsen, den grå time. Kold og fugtig som en dansk november morgen nu er. Tænkte jeg, jeg går på job, napper kamaraet under armen og skyder lidt i den grå time. den grå time er resultatet af dette, et særligt indtryk når disen smyger sig rundt om landskabet. Kig med her 🙂

PoetryPen

Fallos Automat

Jeg slap en mønt, i en fallos automat, Du ved dem, hvor du hører suset fra løgnen. Dem der viser indbildninger i storformat, Og dem hvor du selv kan deltage i løgnen.


Jeg så mig selv på en oplyst scene, Du ved den med en snorkene sufflør. Badet i lyset af hvad man skal mene, alt i alt mens man stille dør.

Jeg slipper ikke ideen om et frirum, du ved hele ugen er optaget af dette. Spundet af ihærdig flid, er jeg dum, alt det jeg glemte, kan jeg ikke rette.

Men hvis jeg stopper toget,  og indser min mønt er væk. Du ved ganske afklædt, uden noget, men er jeg så udsat, med drømme på træk.

Jeg ser til mens du gør dømme positur, i aristokrat kåbe, og medalje karakter. Længslen efter guldridt, og slanger på tur, smaragdens øje fortærer sjæle, med flere.

Jeg vågner som et genfærd foran en automat, mønten i hånden er blevet varm.  I et neonlys ser jeg en leende primat, jeg vandt intet, jeg er hel, trods en rasende larm.

[efb_likebox fanpage_url=”YOUR_FB_FANPAGE_NAME_OR_URL” fb_appid=”OPTIONAL_SEE_FAQ” box_width=”WIDTH_OF_BOX_IN_PIXELS” box_height=HEIGHT_OF_BOX_IN_PIXELS”” responsive=”1″ show_faces=”SHOW_CONNECTIONS(1/0)” show_stream=”SHOW_STREAM_POSTS(1/0)” hide_cover=”HIDE_COVER_PHOTO(1/0)” small_header=”USE_SMALL_HEADER(1/0)” hide_cta=”OPTONAL_HIDE_CUSTOM_CTA_BUTTON(1/0)” locale=”NAME_OF_YOUR_LANGUAGE_LOCAE(default en_US)”]

Profil Peter - Velkommen til Peh-fotografi.dk

Velkommen til Peh-fotografi.dk

I mere end et år har min aktivitet omkring egen side ligget stille, men nu er jeg stille ved at genopbygge en galleri side igen. Først og fremmest handler det om billeder, men lidt overraskelser kan komme ind fra sidelinien.

God fornøjelse

Venlig Hilsen

Peter

 

 

0Shares
error: Content is protected !!